GEZICHT

STERRE brows&beauty-6_websize.jpg

EEN FRISSE, SFEERVOLLE EN 'PETITE' BROWBAR

IN CULEMBORG

ABOUT US

It’s hard work being a beauty

but it always pays off

STERRE brows&beauty-162.jpg

EEN FRISSE, SFEERVOLLE EN 'PETITE' BROWBAR IN HARTJE CULEMBORG

Hi there! Alle beauty treatments zijn up-to-date volgens de huidige technieken en trends. Ik ben altijd bezig om passende aanvullingen te vinden om nog meer te kunnen bieden op het gebied van beauty.

STERRE brows&beauty-81.jpg

MEET JOYJA

Hello ladies, mijn naam is Joyja Gravenbeek en ik ben 20 jaar oud. Sinds 1 november ben ik beschikbaar als nagelstyliste bij 

STERRE brows&beauty. 


Het is voor mij altijd een passie geweest om mooie en verzorgde nagels te creëren. Nadat ik gewerkt heb als kapper en als visagiste bleef het idee om zelf als nagelstyliste te beginnen toch heel erg hangen! 

 

Doordat mijn moeder een eigen salon had en ook gelnagels deed, had ik al een voorsprong en wist ik al veel over het zetten van nagels. Toen ik wist dat ik voor mij zelf wilde beginnen ben ik alle benodigde trainingen gaan doen zodat ik als een echt gecertificeerd nagelstyliste aan de slag kon gaan!  


Ik kijk er heel erg naar uit jullie te zien! Tot ziens in de salon!

 

Liefs,

Joyja

MEET STERRE

Hello ladies! Ik ben Sterre Verbruggen, 

gespecialiseerd in brow & wimper styling. Afgestudeerd als allround schoonheidsspecialiste met diverse beauty certificaten in mijn bezit.

Wil jij hele duidelijke strakke wat heftigere wenkbrauwen of natuurlijke subtiele wenkbrauwen? Dat maakt niet uit! Ik luister eerst naar wat jij wil, voor een behandeling met het gewenste resultaat.

Alle beauty treatments zijn up-to-date volgens de huidige technieken en trends. Ik ben altijd bezig om passende aanvullingen te vinden om nog meer te kunnen bieden op het gebied van beauty.

 

Wil jij graag tijd in jezelf stoppen? Dan zie ik jou graag in mijn 'petite' browbar in Culemborg.

Liefs,

Sterre

Joyja nails Culemborg.jpg

BROW’S #1 SERVICE