top of page

ABOUT

It’s hard work being a beauty

but it always pays off

EEN FRISSE, SFEERVOLLE BEAUTYSALON IN HARTJE CULEMBORG

Hi there! Alle beauty treatments zijn up-to-date volgens de huidige technieken en trends. Ik ben altijd bezig om passende aanvullingen te vinden om nog meer te kunnen bieden op het gebied van beauty.

Sterre Brows Beauty PMU.jpeg

MEET STERRE

Hello ladies! Ik ben Sterre Verbruggen,  gespecialiseerd in brow & wimper styling. Afgestudeerd als allround schoonheidsspecialiste met diverse beauty certificaten in mijn bezit.

Wil jij hele duidelijke strakke wat heftigere wenkbrauwen of natuurlijke subtiele wenkbrauwen? Dat maakt niet uit! Ik luister eerst naar wat jij wil, voor een behandeling met het gewenste resultaat.

Alle beauty treatments zijn up-to-date volgens de huidige technieken en trends. Ik ben altijd bezig om passende aanvullingen te vinden om nog meer te kunnen bieden op het gebied van beauty.

 

Wil jij graag tijd in jezelf stoppen? Dan zie ik jou graag in mijn schoonheidssalon in Culemborg.

Liefs,

Sterre

MEET ANNELIES

 

Hii allemaal, ik ben Annelies. Ik ben 21 jaar en woon in buren. Ik heb een grote passie voor alles wat met beauty te maken heeft maar in het bijzonder wenkbrauwen en nagels

Ik heb altijd al een fascinatie gehad voor schoonheid en make up. Toen ik klaar was met de middelbare school wist ik dan ook precies wat ik wilde gaan doen en ben daarom meteen begonnen met de opleiding allround make-up artist bij de B academie in Amsterdam.

De afgelopen jaren heb ik gewerkt als make up artist bij o.a. NARS cosmetics, en ben ik ook aan de slag gegaan met mijn obsessie) voor nagels en wenkbrauwen. Ik ben vooral gespecialiseerd in het zetten van prachtige gellak, BIAB , manicures en het tranformeren van de wimpers en wenkbrauwen door middel van brow en lash lifts

Ik kan niet wachten om met jullie kennis te maken! En jullie nagels, wimpers en wenkbrauwen te stylen!

Ook voor alle make-up adviezen over MAKE-UP STUDIO en andere gerelateerde make-up vragen ben je bij mij aan het juiste adres.

See you soon!
Annelies 
 

image0 (5).jpeg
Sterre marmer goud.png

BROW’S #1 SERVICE

bottom of page