top of page

TREATMENTS

 • Wat is het verschil tussen een henna treatment en een normale treatment?
  De behandelingen zijn hetzelfde het verschil zit in de soort verf die gebruikt wordt. Henna verf is een verf soort wat beter op de huid blijft zitten en zal hierdoor dus een langere tijd blijven zitten. Henna blijft 1 week op de huid onder de haartjes en tot 6 weken in de haartjes zelf. De normale verf zal eerder verlopen. Dit blijft 2/3 dagen op de huid en zal tot 4 weken in de haartjes zichtbaar zijn.
 • Worden je wenkbrauwen rood bij een henna treatment?
  Nee, je wenkbrauwen worden niet rood na een henna treatment. De henna wordt niet puur op de huid gebruikt hier zijn pigmenten aan toegevoegd en op deze manier zijn er veelverschillende kleuren mogelijk. Dit kan varieren van wat lichter tot heel donker.
 • Is henna alleen bedoelt voor hele dikke en aanwezige wenkbrauwen?
  Nee, zeker niet! henna kan ook heel natuurlijk en subtiel worden aangebracht. En is zeker ook geschikt voor de blonde haarkleur.
 • Kan ik mijn wenkbrauwen laten behandelen tijdens mijn zwangerschap?
  Inprincipe kun je je wenkbrauwen gewoon laten behandelen tijdens je zwangerschap, hou er wel rekening mee dat je huid een stuk gevoeliger kan reageren door de hoeveelheid hormonen die aanwezig is in de huid.
 • Wat is het verschil tussen een treatment of een duo treatment?
  Bij de treatment kom je alleen en bij een duo treatment kom je samen met je moeder, zus, vriendin, tante of oma! De prijs per behandeling is bij de duo behandeling voordeliger omdat je samen komt.
 • Hoe moet ik mij voorbereiden op de PMU behandeling
  Lees voor het boeken van deze behandeling grondig de contra indicaties omtrent pmu en alle lichaamelijke gezondheids eisen door! - Informatie over de risico's van permanente make-up Dowload het toestemmingsformulier en neem deze ingevuld mee naar je eerste behandeling - Toestemmingsformulier Na de behandeling lees je de nazorginstructies - Nazorginstructies.
VRAGEN
Sterre marmer goud.png

RECENSIES

Hoo

Sterre is de beste wenkbrauw expert die ik ken! Ben al bij veel adressen geweest, maar zij is tot nu toe de beste. Altijd happy na afloop, jammer dat ik niet in de buurt woon (best ver weg) anders kwam ik zeker vaker !

Aurora

Super!! Echt een aanrader voor iedereen!!
Ben altijd zo blij als sterre mijn wenkbrauwen heeft gedaan! Afgelopen keer ook eens de lash volume lift gedaan en dat is ook echt een aanrader!! Sterre je bent een topper!!

Tamara

Het is heel mooi gezet en sterre is heel gezellig. Zeker een aanrader.

RESULTS

Wij laten je graag zien hoe onze treatments er uit zien met before & after foto's.

 

Voor meer resultaten van onze behandelingen ga je naar ons Instagram account

@STERREBROWS.BEAUTY

STERRE brows&beauty-143.jpg
bottom of page