top of page
Brows sterre culemborg.png

TREATMENTS

It’s hard work being a beauty

but it always pays off

Sterre Brows Beauty Culemborg image00014.jpeg

Classic brow treatment

De brow treatment is een perfecte behandeling als je wilt gaan voor een minimale  verandering  of als nooit eerder iets aan je wenkbrauwen hebt laten doen.

 

Bij deze behandeling worden je wenkbrauwen in de juiste, bij jou passende kleur geverfd en geshaped. 

 

Het model bepalen we door middel van een brow mapping. Door deze techniek creer je de perfecte vorm voor jouw gezicht.

 

Het shapen van de wenkbrauwen doen we door deze te harsen, te knippen en te epileren. Hierna wordt eventueel de brow styling toegepast. Zoals het aanbrengen van een verzorgende creme, het camoufleren van de roodheid rondom de  wenkbrauwen met een concealer en de haartjes fixeren een browgel.

Voorafgaand aan de behandeling worden de wensen en verwachtingen natuurlijk uitgebreid besproken.

 

Je hebt ongeveer 3 tot 4 dagen plezier van het tattoo effect onder de haartjes en de verf zal 4 tot 6 weken aanwezig zijn in de haren. Wij adviseren je om deze behandeling om de 5 weken te herhalen om zo het langst te kunnen genieten van jouw nieuwe perfecte wenkbrauwen.

Hybrid Brows

Wil je graag wenkbrauwen waar je een langere tijd niet naar om hoeft te kijken?

Ben je helemaal fan van henna brows maar zou je willen dat je nog iets langer kon genieten van de intensiteit?

 

Dan zijn hybrid brows echt wat voor jou! 

 

Wat het grote verschil is? 

Bij zowel een henna brow treatment als bij een hybrid brow treatment worden de wenkbrauw haartjes en de huid geverfd wat een mooi strak en opgevuld resultaat geeft.

Perfect voor als je bijvoorbeeld (pmu) powderbrows overweegt!

 

Maar het grote verschil zit hem niet zo zeer in het resultaat maar meer in de houdbaarheid! Henna zal eerst langzaamaan van de huid vervagen en was je daarna van de haartjes af. 

 

Bij hybrid brows zal de verf langzaamaan van de huid vervagen, maar moet de verf echt uit de haren groeien! 

Dit zorgt ervoor dat jij veel langer kan genieten van mooi gekleurde wenkbrauwen. Ook blijven hybrid brows beter zitten op een wat vette huid ten opzichte van henna brows. Deze behandeling is perfect voor mensen die veel transpireren of veel in contact komen met water. 

 

Leuke site note.. Hybrid brows mogen WEL in combinatie met een browlamination! Wat helaas met henna heel erg wordt afgeraden. Zo kun je dus nog langer genieten van jouw perfecte wenkbrauwen! Ideaal toch!?

 

Bij een hybrid brow treatment wordt er net als bij de andere brow treatments geharst en geëpileerd! Zodat jouw wenkbrauwen weer perfect in shape zijn als jij de salon uit loopt!

Sterre Brows Beauty Culemborg 4.jpeg
c2447b5c-10fb-4f41-af25-96832b011975.JPG
Henna Brows

HENNA Brows

Bij henna brows worden niet alleen je haartjes geverfd, ook wordt bij deze behandeling de huid mee geverfd waardoor je op een natuurlijke manier een tattoo effect creëert. Ideaal als je langer wilt genieten van mooie volle wenkbrauwen!

 

Voorafgaand aan de behandeling wordt er uitgebreid besproken wat er mogelijk  is en wat de wensen en verwachtingen zijn. Mochten wij een andere behandeling beter passend vinden zullen wij dit eerlijk adviseren. De kleur en de vorm worden bepaald aan de hand van een brow mapping. Op deze manier creëren we wenkbrauwen die perfect bij je passen! Na het bepalen van de vorm en de juiste kleur worden de wenkbrauwen geshaped, dat doen wij door de wenkbrauwen te harsen en te epileren.

 

Na het modeleren van de wenkbrauwen worden deze met henna geverfd en sluiten we af met de juiste brow styling.

 

Je hebt ongeveer 10 tot 14 dagen plezier van het tattoo effect onder de haartjes en de verf zal 6 tot 8 weken aanwezig zijn in de haren. Wij adviseren je om deze behandeling om de 5 weken te herhalen om zo het langst te kunnen genieten van jouw nieuwe perfecte wenkbrauwen.

bc9c88b8-ca37-4201-b443-fd0c1e0b33db.jpg
Hybrid brows

BROWLAMINATION

Wil je graag je een meer open blik hebben en je wenkbrauwen opties voller laten lijken? Littekens camoufleren? De vorm van je wenkbrauwen aanpassen? Dan is een brow lamination de perfecte behandeling voor jou!

 

De wenkbrauw haartjes worden tijdens deze behandeling in een andere positie gezet waardoor je opties vollere wenkbrauwen creëert en gaatjes in de wenkbrauwen of littekens kunt camoufleren. Het resultaat van deze behandeling zal een mooie gelifte wenkbrauw geven. De haren worden gelift en gepositioneerd op een bij jouw wenkbrauw en gezicht passende manier en zal altijd in overleg worden bepaald.

Let op! De haren worden anders gepositioneerd dit wil niet zeggen dat de haren nu voor 8 weken omhoog blijven staan. Na het nat maken van de wenkbrauwen kunnen de wenkbrauwen weer in de oude vorm terug zakken. Schrik hier niet van, dit is normaal!

 

Op het moment dat de wenkbrauwen geborsteld worden zullen de haren weer in de nieuwe positie blijven staan. Na de behandeling kun je de haartjes dus nog altijd in de door jouw gewenste positie borstelen.

Hybrid + browlamintion  killer combi

Bij deze behandeling wordt de browlamination gecombineerd met de hybrid brow behandeling.

 

Deze twee top behandelingen samen is onze meest geboekte behandeling en een echte aanrader!

 

Wil je graag je een meer open blik hebben en je wenkbrauwen opties voller laten lijken? Littekens camoufleren? De vorm van je wenkbrauwen aanpassen? De wenkbrauwen even niet meer bij tekenen? Dan is een brow lamination +hybrid brows de perfecte behandeling voor jou!

 

De wenkbrauw haartjes worden tijdens deze behandeling in een andere positie gezet waardoor je opties vollere wenkbrauwen creëert en gaatjes in de wenkbrauwen of littekens kunt camoufleren. Tijdens deze behandeling wordt er geverfd met de hybrid verf. Dit zorgt er voor dat de haren veel langer mooi gekleurd blijven omdat deze verf echt uit de haren moet groeien. De browlamination versterkt de werking van de hybrid verf, hierdoor wordt de verf nog veel beter opgenomen in de huid en in de haren.

 

Het resultaat van deze behandeling zal een mooie gelifte wenkbrauw geven. De haren worden gelift en gepositioneerd op een bij jouw wenkbrauw en gezicht passende manier en zal altijd in overleg worden bepaald.

 

Let op! De haren worden anders gepositioneerd dit wil niet zeggen dat de haren nu voor 8 weken omhoog blijven staan. Na het nat maken van de wenkbrauwen kunnen de wenkbrauwen weer in de oude vorm terug zakken. Schrik hier niet van, dit is normaal! Op het moment dat de wenkbrauwen geborsteld worden zullen de haren weer in de nieuwe positie blijven staan.

Na de behandeling kun je de haartjes dus nog altijd in de door jouw gewenste positie borstelen.

BROW VERZORGING

Voorzorg:

 •  24 uur van te voren geen zelf bruinende producten aanbrengen

 •  24 uur van  te voren niet onder de zonnebank of in de zon zitten

 •  Voor en tussen de behandelingen door niet zelf epileren of knippen

 

Nazorg:

 • 24 uur na je behandeling de wenkbrauwen niet nat maken 

 • 48 uur na je behandeling niet onder de zonnebank of in de felle zon zitten

 • 24 na je behandeling stoom vermijden

 • Geen crèmes of make - up op de wenkbrauwen aanbrengen

 • Elke avond de daar voor bestemde nazorg aanbrengen

 

Contra-indicaties:

 • Bij gebruik van het medicijn ROA cutane kunnen wij uw huid helaas niet harsen

 • Zwangerschap

bottom of page