top of page
PMU sterre culemborg.png

Ombre Powder Brows

It’s hard work being a beauty

but it always pays off

Sterre Brows Beauty Culemborg Laila.jpeg

Semi permanente make-up

Ombre powderbrows is de nieuwste trend op het gebied van semi permanente make up voor wenkbrauwen. Bij semi permanente make up wordt er door middel van een heel dun naaldje pigment onder de huid aangebracht.

 

Semi permanent wil zeggen dat het pigment na verloop van tijd verdwijnt! De pigmenten worden aangebracht in de bovenste huidlaag, maar omdat deze huidlaag zich veel vaker vernieuwd zullen de pigmenten langzaam aan vervagen.

Hoe lang kun je genieten van je powder brows?

De houdbaarheid is ongeveer 1,5 tot 2 jaar! Wat dus niet te vergelijken is met een echte tatoeage. Na de eerste behandeling zal je merken dat de pigmenten nog met 70% vervagen.

 

Na 6 weken kom je terug en worden de pigmenten weer aangevuld. Hierna vervagen de wenkbrauwen nog met 40%. Weer na 6 weken zal het uiteindelijke eindresultaat zichtbaar zijn. Het vergt wat geduld maar dan heb je wel voor ongeveer 1,5 tot 2 jaar prachtige wenkbrauwen.

 

Echter wordt er wel geadviseerd om na ongeveer 10 maanden terug te komen voor een touch up zodat de wenkbrauwen weer bijgewerkt kunnen worden.

Sterre Brows Beauty Culemborg-2022-03-10-12-43-13.jpg

Deze techniek zorgt voor een subtiel poeder effect tussen de wenkbrauw haartjes. Zoals de naam al zegt verlopen de pigmenten bij ombre powderbrows van licht naar donker. Dit zorgt voor een mooi natuurlijk verloop in de wenkbrauw. En niet zoals bij veel horror verhalen waar in de wenkbrauwen erg donker, breed of niet passend zijn in het gezicht.

Henna Brows

Powder Brows iets voor jou?

Ben jij 's ochtens altijd te veel tijd kwijt aan het tekenen van je wenkbrauwen? Heb je last van gaten of ongelijke wenkbrauwen? of wil je echt niet over straat zonder dat je wenkbrauwen gedaan zijn?

 

Dan zijn powder brows echt wat voor jou!

 

Voorafgaand aan de behandeling worden uitgebreid uw wensen en verwachtingen besproken. Ook worden de wenkbrauwen afgemeten en getekend in het voor u juiste model. Zodat de wenkbrauwen perfect passen bij uw gezichtsvorm. We starten de behandeling pas wanneer we beide tevreden zijn met de vorm!

Hoe moet ik mij voorbereiden op de PMU behandeling

 

Lees voor het boeken van deze behandeling grondig de contra indicaties omtrent PMU en alle lichamelijke gezondheidseisen door!

Klik op de button voor meer informatie over de risico's van permanente make-up

 

Download het toestemmingsformulier en neem deze ingevuld mee naar je eerste behandeling

- Toestemmingsformulier

 

Na de behandeling lees je de nazorginstructies

- Nazorginstructies.

e7df6bef-e55f-425b-80dc-04e03769197b.jpg
Hybrid brows
bottom of page